boekhart

Weer verliefd op je website: kies voor jezelf

Al telefonerend over allerlei bezigheden, vertel ik Jessica over ons nieuwe idee; “weer verliefd op je website”. Jessica: “Dat is toevallig, ik ben al 6 maanden bezig met mijn website, maar het kost me veel energie en ik ben er nog niet tevreden over”

De oorspronkelijk website maker was afgehaakt, want er lagen andere kansen op de markt. Zo kan het gaan…en dan denk je als ondernemer al snel: “oké, ik ga het zelf doen”.

Welke problemen waren er met de website?

Het probleem zat niet in de website, maar in de ondernemer zelf. Wie ben ik? Wat wil ik uitdragen? Jessica is heel breed georiënteerd:

  • Een achtergrond van Lean, Blackbelt en andere methodieken die Jessica inzet op het zakelijk vlak. De blauwe kant…zullen we maar zeggen.
  • Een achtergrond van hoog sensitiviteit: ze ziet, voelt en ervaart meer dan anderen personen. Ze is heel intuïtief. De violet kant….?

Jessica ziet dit als twee kanten van één medaille. Ze heeft het idee dat mensen die haar zakelijk benaderen hier niet op zitten te wachten en zelfs afhaken. Dit leidde tot een website waar alleen haar zakelijke kant tot uiting kwam, dat voelde niet af. De website bleef hangen…

Maak geen keuzes maar laat zien wie je bent

Deze vragen kwamen boven: 

  • Waarom zou je kiezen voor de helft van jou?
  • Waarom kies je niet voor jezelf met je unieke eigenschappen? Er zijn zoveel coaches in Nederland, dus je bent juist onderscheidend!

Door onze gesprekken heeft Jessica besloten een andere website te laten maken waar ze zichzelf als één geheel presenteert. Het is de kunst om de website zo vorm te geven dat mensen haar herkennen. Het is zoveel meer dan een visitekaartje, het is een middel om te communiceren met je klanten en met jezelf. De kern van jezelf vinden en presenteren.

Aan de slag

Learningrocks, Mariëlle, is met veel enthousiasme begonnen met het ontwikkelen van de nieuwe website van Jessica.  Dus niet  ‘weer verliefd’, maar ‘verliefd op je website’. De website groeit langzaam want standaard bestaat niet. Het is een zoektocht samen met Jessica, om de juiste toon van de website te vinden. We zijn er nog niet….maar we komen al aardig in de buurt.

Aanvulling: de website is klaar!  Bekijk hier de website van Jeshcoaching.nl

Wil jij ook weer verliefd worden op je website? Dat kan! Vul het formulier in. 

Review Jessica op LinkedIn