banner learningROCKS

Weer verliefd: lerarenpunt2210

Weer verliefd op je website: lerarenpunt 2210

Weer verliefd is een nieuw uitdagend project van LearningROCKS. Met de sleuteloverdracht van de website (beheerdersinlog), wordt er in één dag toegewerkt naar een frisse design anno 2021, een veilige website die past bij de activiteiten van de ondernemer.

De twee leerkrachten Silke en Sonja hebben een droom: de leraar weer op nummer één zetten en ruimte creëren voor eigen ontwikkeling om zo de leerlingen het beste te kunnen bieden.

Wat mij het meeste is bijgebleven uit het gesprek met Silke Stax over Lerarenpunt2210 is de opmerking: je hebt het zo druk, en dat leidt snel tot jezelf opsluiten in de klas terwijl er buiten nog zoveel moois te ontdekken en te leren valt.

Silke en Sonja hebben door de contacten met kleine ondernemers hun netwerk uitgebreid en de blik naar buiten verruimd. Op deze manier zijn ze heel gericht bezig met hun eigen professionalisering en stimuleren ook andere leerkrachten om dit te doen.

Zonder enige kennis van websites zijn ze gestart met een WordPress website: hier is geen training digitale vaardigheden tegenop gewassen. Al doende leert men is hier op zijn plaats!

Hoe zag hun website eruit?

Wat jammer is dat het doel van de website, niet goed uit de verf komt. Je mist in de menubalk bovenin de belangrijkste onderdelen. Alles staat verpakt in de homepage, waardoor je al snel met het navigeren de draad kwijt raakt.

Wij hebben onze pijlen gericht op:

  • Homepage structuur aanpassen: doel staat nu vooraan.
  • Het menubalk van de website ingericht
  • Alle pagina’s verbeterd qua look & feel
  • Netwerkpagina extra aandacht aan besteed, zodat ze ondernemers goed zichtbaar zijn.

Hoe ziet de website er nu uit?

Bekijk het verschil en scrol door de website

Eindgesprek

Het leukste onderdeel van de dag: het eindgesprek! Silke was erg blij met de verbeteringen. Ze vond het ook fijn dat de website nog steeds hun eigen stijl behouden heeft.

Wat zegt Silke Stax over deze dag?