Oplossingen

Vragen die wij van klanten kregen

De afgelopen jaren stelden klanten ons allerhande vragen, waar wij, samen met hen, oplossingen voor bedachten.
Het betrof niet alleen Learndash vragen over technsiche zaken, maar ook heel specifieke vragen over de winkel, bookingssystemen en zoom integratie..
Wij hebben ze hieronder even op een rijtje gezet (en vullen ze regelmatig aan).
De inhoudelijke vragen en antwoorden over Learndash vind je HIER

Ja, wij zijn ervaringsdeskundigen in de ontwikkeling van online trainingen. Niet alleen de techniek maar ook de didactische kant. Hoe ontwikkel je een inhoudelijk aantrekkelijke online training.

Ja, in principe kan dat. Wel is het gebruikte thema en bijvoorbeeld de manier waarop je pagina’s opgebouwd hebt van belang. Wij gebruiken zelf Elementor of alleen de Gutenberg builder van WordPress. We kunnen altijd even met je meekijken of het mogelijk is.

Bij de ‘goedkopere’ webhosts staan er heel erg veel websites op een server. Je krijgt daar een klein stukje ruimte op. Een goed platform verdient een goede plek. Veilig en zeker.
Wij kunnen je adviseren over een goede hostingplek en als je klant van ons wordt/bent hosten wij jouw site bij onszelf (Siteground) of extern bij Kinsta

Ja, wij kunnen je helpen om Zoom te integreren d.m.v. een plugin en een API .
Je kunt jouw webinar of vergadering integreren in een Learndash cursus. of gewoon op de website zelf.

Ja dat kan. Het is soms even puzzelen omdat je ineens veel meer mogelijkheden ziet. We koppelen jouw website aan een winkelpagina en kunnen de inschrijving in jouw trainingen automatiseren. Reken er wel op dat je kosten moet maken.

Je zult het cursusmateriaal in twee talen moeten maken en aanbieden. Je kunt niet met een knop even switchen naar een andere taal. 
Je kunt wel je website tweetalig maken met 1 druk op de knop en Google translate gebruiken. Soms zijn de vertalingen wat krom, maar het is snel te realiseren.

Ja, dat kan eenvoudig met Woocommerce en een add-on plugin van Learndash. 

Wij kunnen even samen met jou kijken wat er dan anders kan of moet. Dat doen we het liefst met “weer verliefd op je website”. We pakken dan de look&feel aan in een dag, nadat jij je huiswerk gemaakt hebt in een Moodboard.

Als je nog helemaal blanco bent qua website en jouw aanbod en je bent net gestart als ondernemers, willen we graag een keer met je praten. Noem het maar een ondernemersgesprek. We helpen je op weg met de eerste stappen en kunnen je volledig ontzorgen als je dat wilt.

Wij werken met een ‘strippenkaart’ zodat je niet bang hoeft te zijn voor uurtje factuurtje bij elke kleine vraag die je stelt.
Vanzelfsprekend moeten we daarvoor wel onder de motorkap kunnen en eerst even rondkijken op jouw site. We maken dus altijd een zoom afspraak om kennis te maken. Het moet namelijk wel ‘klikken’

Wanneer we een eerste afspraak hebben en jij geeft ons toestemming om onder de motorkap te kijken, krijg je ALTIJD een geheimhoudingsverklaring van ons toegestuurd. Vertrouwen is de basis van onze samenwerking.

Wij hebben sinds kort onze eigen LearningROCKS-training website. Waar je zelf 9 modules kunt doorlopen en een jaar toegang hebt tot de trainingen. Practice what we Preach

Ja, wij hebben bij verschillende klanten WooCommerce en WooCommerce bookings geimplementeerd. Reken wel op extra kosten voor soms best prijzige plugins.