Maatwerk

Wij kunnen in samenwerking maatwerk modules of lesbrieven ontwikkelen. Een standaard is prima, maar dat is soms niet specifiek genoeg. Het is dan erg belangrijk om in overleg een module te ontwikkelen. 

We kunnen deze in onze eigen academie aanbieden, zodat je volledig ontzorgd bent. Wel de look & feel maar niet de pijn van het beheer. 

Wat zeggen wij hierover?

Hi Karin: 

De eerste module op maat was geen module maar een escaperoom. Dat was heel gaaf om te ontwikkelen. 

Digitale geletterdheid voor docenten in de vorm van opdrachten in een escaperoom gemaakt met Google Sites. 

Dit hebben we voor MBO Mondriaan ontwikkeld. In deze opdracht hebben we het screencasten meer volmaakt.  In de week van de mediawijsheid hebben we dit gelanceerd en uiteindelijk kregen de winnaars een workshop cadeau. Ik de filmpjes en jij de workshops…handige verdeling.  Al spelend leren….ja daar ben ik wel voor! 

PCOU, kwam met de vraag voor een maatwerk module: AVG. Poeh, dat was niet eenvoudig. We hadden die basis wel liggen, maar dit moest een stuk specifieker. 

Dus dit was elke keer aanpassen, en aanpassen, en aanpassen….maar gelukkig heb jij stand gehouden en nu staat de website en de module klaar om gelanceerd te worden! TOP! 

Spreek je later.. 

Hi Jel,

Gelukkig had ik al wat ervaring met maatwerk en met op maat werken, ik heb zelfs hele studiedagen georganiseerd.

Maatwerk is MOOI en voor zowel de klant als ons een heerlijk proces om te doorlopen.
We zijn beiden in staat om te luisteren naar de vraag van een klant en samen op zoek te gaan naar DE oplossing.

Hoewel het een hele eigen omgeving geworden is, is de LeerKRACHT-academie ook maatwerk pur sang. Want ook hier was het de klant die vroeg…en wij die draaiden.

Vergis je niet ook de klanten in de leerlijnICT krijgen maatwerk, Want wat dacht je van het groepsmanagement, waarin Tabor zelf de deelnemers monitort?

We moeten wel beter leren NEE te zeggen. De klant is wel Koning maar geen Keizer. Soms hebben wij gewoon gelijk en dan moeten we daar de klant van overtuigen.

We bellen, appen, Twitteren of zien elkaar snel.

Website ontwikkeld voor PCOU