Learndash

Learningrocks over de grens: help ons met Learndash

We kregen een telefoontje uit België: ” mevrouw wij zoeken een bedrijf dat gespecialiseerd is in Learndash en we komen bij U uit” !

Dat is mooi! Wij hebben  inmiddels al drie jaar ervaring met Learndash en we vinden dit een super programma.  Het zorgt ervoor dat je een WordPress website kunt uitbreiden met een complete e-learning omgeving. Het mooie van Learndash is dat deze plugin naadloos samenwerkt met belangrijke plugins van WordPress:

  •  Woocommerce: modules verkopen in de winkel
  • BuddyPress en BBPress: de omgeving uitbreiden met forum, privé-berichten en profielen
  • GamiPress: leren koppelen aan gamification 
Dus een krachtig plugin met vele mogelijkheden. 

Happy website is een bedrijf In Hasselt (België) dat websites maakt voor MKB. Ze kregen de vraag van een klant, die naast een nieuwe website, ook de winkel wilde uitbreiden met het verkopen van online trainingen. Happy Websites heeft geen ervaring met Learndash dus zochten ze een bedrijf die deze e-learning voor deze klant kan ontwikkelen. Tof dat ze bij ons uitkomen! 

Misschien is dat wel het nadeel van Learndash, het programma is eenvoudig als je er langer mee werkt; je hebt oefening nodig.  Ook als je met integraties met andere plugins gaat werken, kost het veel tijd om dit allemaal uit te zoeken. Wij hebben ons gespecialiseerd in Learndash en kunnen hier snel in anticiperen. Juist omdat we ook inhoudelijk  (didactisch) stevig in onze schoenen staan, kunnen we ook daar altijd tips over geven, die altijd enthousiast ontvangen worden. Wat is het leerdoel? Wil je onderdelen even verstopt houden of wil je kleine kennistoetsen toevoegen?

De samenwerking met Happy Website verloopt fijn en we zorgen er samen voor dat de klant binnenkort met een nieuwe website en webwinkel met producten en trainingen aan de slag kan gaan. 

Wil je ook advies op het gebied van Learndash? Wij helpen jou graag op weg!