liesbeth def

Juflies.nl opgefrist

Laat je gewoon door ons verrassen, zeiden we tegen Liesbeth Mol.
Wij pakken jouw site aan en denken dat we snappen wat je wilt. Natuurlijk kan dat alleen bij mensen ‘waar je al een gevoel bij hebt’ en dan nog is het vullen van het moodboard (Padlet) heel belangrijk.
Niet alleen voor ons, maar ook voor de klant. Je moet nadenken over wat je mooi vindt, welke kleuren je aanspreken, welke stijl je passend vindt en heel belangrijk, wat wil je nou met de site.

De site van Liesbeth was dus aan een ‘weer verliefd’ rondje toe.
Hier onder een plaatje van de home page, zoals deze was. (De tweet is er even uitgehaald)

Het eerder gebruikte thema Mantra is ook een van de eerste thema’s die ik gebruikte op mijn weblog. Erg handig als je niet teveel tijd kwijt wilt zijn aan instellingen, maar wel erg keurslijverig.

Omdat de site geen frisse uitstraling meer had, daagde dat Liesbeth ook niet echt uit om nieuwe blogposts te schrijven, want dat is de hoofdfunctie van de site.

Marielle krijgt steeds meer plezier in design en voor Liesbeth ontwierp ze zelfs een logo.

Gemak dient de mens
We gebruiken Elementor om pagina’s mee te bouwen. In het geval van Liesbeth maakten we ook een blogtemplate. Zij hoeft zich dus geen zorgen te maken over hoe de blogposts eruitzien, Titel, tekst, categorie en uitgelichte afbeelding is het enige dat ze hoeft te doen.
Blogposts zien er dan zowel op de voorpagina (in een Blok) en als losse blogpost gewoon altijd hetzelfde uit.
Niet alleen de look&feel pakken we aan, maar ook de achterkant (beveiliging, snelheid en voldoen aan de avg) wordt meegenomen.

Oplevering
In een afsluitend gesprek met Zoom (dat we opgenomen hebben, om nog eens terug te kunnen kijken en luisteren) legden we uit wat we gedaan hebben en hoe Liesbeth zelf aanpassingen kan maken en wat de mogelijkheden zijn. Ik denk dat er binnenkort veel meer gaat gebeuren op de website dan het de afgelopen jaren het geval was.

En….zij blij…..wij blij! 
Bekijk hier het resultaat!